Hier is wat je wilt Goedkope voetbalshirts Ännu en blogg

12 januari, 2018

King’s Cup 1/8 finale Barcelona 5-0 Celta succesvolle cut

Filed under: Okategoriserade — goedkopetrui01 @ 2:36

De tweede ronde van ronde 1 van het seizoen van de Spaanse Beker der Koningen 2017-2018 ging door. In Camp Nou bereikte Barcelona met 5-0 thuis Celta de finale. Messi Goedkope Voetbalshirts scoorde tweemaal en stuurde een assist, Alba, Suarez en Rakitic scoorden.

Celta 3 keer tegen Real Madrid en Barcelona in 8 dagen, zodat de club er een beetje moe uitziet. In Camp Nou scoorde Barcelona 4 doelpunten in 30 minuten.

Dit is de coachcarrière van Valverde in de eerste helft van het maximale score-record. In de tussentijd is Valverde ongeslagen in 28 wedstrijden sinds zijn coachingcarrière en heeft hij het record van Guardiola gekoppeld.

Celta is Barcelona shirt 2018‘s moeilijkste tegenstander, na 3 keer in de King’s Cup Barcelona te hebben gezien, Celta twee succesvolle promotie. Zeggen, Celta is een sterke tegenstander. Ze hebben altijd een geweldige prestatie tegen topclubs.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Powered by WordPress